Кадър Не само в България скъпи ремонти пропадат.Покривът на корт Луис

...
Кадър Не само в България скъпи ремонти пропадат.Покривът на корт Луис
Коментари Харесай

Продъни се покрив на корт за 600 милиона долара в САЩ

Кадър 

Не единствено в България скъпи поправки пропадат.

Покривът на корт „ Луис Армстронг “ в Ню Йорк не устоя и протече поради проливния дъжд. Това стана по време на мача сред Кевин Андерсън (ЮАР) и Диего Шварцман (Аржентина).

Вторият по-големи корт на Националния тенис център „ Били Джийн Кинг “ беше открит през 2018 година, а построяването му струваше 600 милиона $. Той беше издигнат с естествена вентилация и в този момент дъждът проникна точно през процепите, оставени сред стените и покрива, а феновете на трибуните трябваше да се пазят от дъжда с чадъри, съобщи Блиц.

Дори и кортът беше измокрен, което на два пъти докара прекратяването на мача – един път в първия и един път във втория сет. Дори съдиите се включиха да оказват помощ на децата, които подават топките, с цел да опитат да подсушат корта.

„ Момчета, когато сте подготвени да подновим мача, просто ми кажете “, съобщи Кевин Андерсън и се прибра в съблекалнята.

Двубоят беше изместен на другия затрупан корт на US Open – „ Артър Еш “, където трябваше да се изчака приключването на мача сред Стефанос Циципас и Адриан Манарино (6:3, 6:4, 6:7 (4), 6:0).

В последна сметка Шварцман завоюва мача със 7:6 (4), 6:3, 6:4. Двубоят при дамите сред Анжелик Кербер и Анхелина Калинина пък беше отсрочен с един ден.

The roof is closed.
— Jason Bordoff (@JasonBordoff)
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР